FAC de Langstraat

De Akker 34a

5251AC Vlijmen

Tel:  073 5132949

Fax: 073 5132940

info@facdelangstraat.nl

 

Ondanks de diverse digitale contactmogelijkheden die er zijn met banken, geven consumenten de voorkeur aan persoonlijk contact met een medewerker op een bankkantoor. Daarom is er de RegioBank, een nuchtere buurtbank met veel persoonlijke aandacht voor de klant en een hoge mate van service waar u terecht kunt voor alle bankproducten, ook de allernieuwste. Uiteraard ook internetbankieren.

De uitgangspunten van de RegioBank sluiten naadloos aan bij de filosofie van FAC de Langstraat: de klant staat centraal en krijgt advies op maat.De adviseurs van de RegioBank zijn geworteld in de regio, kennen de omgeving en spreken dus de taal van de klant, die kan rekenen op een heldere uitleg over de producten en aantrekkelijke tarieven.

RegioBank: meer dan sparen en betalen

De dienstverlening van banken reikt in deze moderne tijd veel verder dan alleen sparen en betalen. Zo biedt de RegioBank tegenwoordig een goed alternatief voor verzekeringsinstellingen, met vaak ook gunstiger voorwaarden. Bijvoorbeeld bij gouden handdruk-regelingen en ook voor lijfrentes kan men prima bij de RegioBank.

De RegioBank: veilig en vertrouwd bij u in de buurt

Financiële dienstverlening is mensenwerk

Direct iemand van ons aan de lijn ?

Bel: 073 5132949